Június 04-én szombaton Ragyolcon utánpótlás labdarúgó tornán vett részt 2009/2010-es születésű játékosokból álló U13-as csapatunk. A vendéglátóink nagy szeretettel fogadták a játékosokat, szülőket, edzőket és remek szervezéssel igazi foci hangulatot teremtettek. A gyermekeknek valóban csak a labdával kellett foglalkozni. A színvonalas tornán csapatunk az alábbi eredményeket elérve, veretlenül lett tornagyőztes.

A torna eredményei

A torna rangját emelte, hogy a mérkőzéseket megtekintette Básti István Mexikóváros (1968) olimpiai bajnok labdarúgója. Egyéni elismerésekben is részesült csapatunk a torna gólkirálya Bokor Balázs lett 4 góllal, Balázs mellett Gyurátz Eszter teljesítményét is honorálták a szervezők. Eszter azzal vétette magát észre, hogy a tornán 3 fejes gól fűződött a nevéhez.

Különdíjasaink mellett bizton állíthatjuk, hogy mindenki kivette a részét a győzelmekből és ami a legfontosabb élményekkel telve indulhatott haza. Íme a kupagyőztes névsor: Halász Gergő, Radványi Dominik kapusok, Penziás Péter, Lacza Márk, Gyurátz Eszter, Farkas Noel, Gerendi Ákos, Rocco Alex, Bezák Martin, Révai Áron, Kovacsik Áron, Kis Márton, Varró Bence, Bokor Balázs, Lőrinci Sándor, Szabó Kristóf, Sütő-Nagy Kristóf mezőnyjátékosok.

Bokor Balázs a gólkirálynak járó trófeával
Gyurátz Eszter a különdíjjal
A kupagyőztes csapat
Básti István Mexikóváros olimpia bajnoka és a tornát szervező dr Mihályi József
Grund 1986 FC – FC Senohrad (SK)
Eredményhirdetésre várva
A tornagyőzelemért járó kupával
Az öröm pillanata

Fotók: Penziás Dávid, FC Dabas Facebook

június 8, 2022