A kialakult súlyos koronavírus helyzetre való tekintettel a nálunk sportoló gyermekek és fiatalok, edzőink és alkalmazottaink koronavírus elleni védelme érdekében egyesületünk vezetősége az alábbi intézkedéseket hozta:
– A sporttelep területére kizárólag a sportprogramokban (edzések, mérkőzések) résztvevők, valamint az edzők és az alkalmazottak léphetnek be, ill. tartózkodhatnak ott. Ez alól kizárólag azok képeznek kivételt, akik indokolt esetben a vezetőséggel történő előzetes egyeztetés alapján külön engedélyt kapnak.
– A sportprogramokon (edzések, mérkőzések) a saját és társaik biztonsága érdekében csak azok vehetnek részt, akik az elmúlt 14 napban nem voltak lázasak, ill. más egyéb jellemzően koronavírus tünetet (fokozott fáradékonyság, szag- és ízvesztés, stb.) nem produkáltak. Ez alól csak azok mentesülhetnek, akik negatív koronavírus teszttel rendelkeznek.
– Átmenetileg szünetel a gépkocsi behajtás a sporttelep területére, parkolási lehetőség a Rákoshegy MÁV állomás melletti és a Petőfi Sándor utcai P+R parkolóban lehetséges.
– Személyes irodai ügyintézésre előzetes bejelentkezés alapján a biztonsági előírások betartása (távolságtartás, szabályosan viselt maszk) mellett lehetséges. Bejelentkezés: 30/94 18 568

kép forrása: mlsz.hu

március 12, 2021